Vind een florist

De Vakflorist - Bloemisten verbinden

Wij zijn voor bloemisten. Wij vertegenwoordigen ze en brengen lokale bloemisten samen door middel van communities, inspiratie, profilering en marketing, zodat klanten contact kunnen maken met de beste en meest getalenteerde bloemisten.

We hebben nauwe banden met veredelaars, kwekers, handelaren en de hele bloemenindustrie, dus we promoten goede verbindingen, vakmanschap alsook nieuwe producten en innovatie.

Een internationaal netwerk van bloemistengemeenschappen!

Via onze websites, sociale mediagroepen en kanalen verbinden we 50.000 + bloemisten samen, lokaal en internationaal. Elke dag zijn er duizenden interacties tussen bloemisten in onze gemeenschappen. Elke dag worden honderden inspirerende ontwerpen en discussies gedeeld.


Diensten voor bloemisten en klanten.

Wij bieden een gratis bloemistkaart en profielen met een portfolio en een contactformulier. We zijn ook actief op het gebied van bloemistinspiratie, marketingadvies, hulpmiddelen, diensten, lokale bijeenkomsten, educatieve evenementen en profilering en het promoten van bloemistbedrijven bij consumenten.


Veredelaar, teler, handel, bloemist en consumentaansluitingen.

Wij werken met Veredelaars, telers, groothandels en alle onderdelen van de bloemenketen om gezamenlijk succes te bevorderen door samen te werken met bloemisten. We bieden diensten aan die partners om bloemisten en consumenten op contextuele en relevante manieren te bereiken.

Citaten

"De Vakflorist gaat de strijd aan voor lokale floristen"

"De Pook" - Nederlands floristen-magazine (uitgave 2015 #5)

"Het doel is om een nieuwe floristen-serviceorganisatie te worden - géén orderverzamelaar."

2017-08-02 Nederlands - Flower Factor en Master Florist gaan samenwerken

❝De Vakbloemist zal de wereld een betere plek maken voor bloemisten over de hele wereld.❞

Tina Kjaer, Denemarken.

❝ Ik hou van deze bloemisten community! ❞

Beata Kaas EMC, Canada.

❝Ik waardeer het echt om bij jullie te horen en deze inspirerende groep van Master Florist! ❞

Sarah Breidenstein, Zweden.

❝Ik ben een Zwitserse bloemist en werk voor de grootste school voor volwassenenonderwijs in Zwitserland. Het is mijn doel om de industrie een boost te geven en ik vecht voor samenwerking tussen bloemisten.❞

Thomas Spiess EMC - Zwitserland.

❝We love Master Florist ❤❞

Max Hurtaud, Frankrijk

❝Vind het geweldig om onderdeel te zijn van deze grote bloemenfamilie met zoveel getalenteerde mensen van over de hele wereld.❞

Tuula Lokka, Finland

In het nieuws/media